Peakz Padel nieuwe partner van KiKa

Een toekomst waarin ieder kind de kans krijgt om gezond op te groeien en te genieten van sport. Dát is de basis van de gloednieuwe samenwerking tussen Peakz Padel en KiKa. Het hele jaar komt de grootste padel-aanbieder van Nederland in actie voor KiKa.

Purple paint brush

“Alle kinderen moeten de kans krijgen om te spelen, te groeien en te ontwikkelen. Wij geloven dat sport een krachtig middel hiervoor is”, aldus Nick Hersevoort, CCO van Peakz Padel. Hersevoort vervolgt: “Padel biedt een geweldige manier voor kinderen om actief te zijn, nieuwe dingen te leren en vooral samen plezier te hebben. Door onze krachten te bundelen, hopen we zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker, om zo ieder kind in de toekomst deze kans te bieden.”

Om samen de strijd aan te gaan tegen kinderkanker doneert Peakz Padel € 2,50 van elke verkochte kidsles en € 10,00 van ieder geboekt kinderfeestje aan KiKa. Daarnaast organiseert Peakz Padel 4 x per jaar een Super Kids Day, bieden ze het hele jaar door gratis proeflessen aan en zamelen ze tijdens Wereld Kinderkankerdag op 15 februari extra geld in door een speciale actie.

Jakolien van Eijk, algemeen directeur van KiKa reageert enthousiast: “Ik vind het fantastisch dat zo’n mooie organisatie als Peakz Padel KiKa gaat steunen. Kinderen hebben de toekomst, daar zetten wij ons al jaren voor in. Wij willen niet alleen dat ieder kind kankervrij opgroeit, maar ook dat zij echt kunnen genieten van het kind-zijn. Samen met vriendjes en vriendinnetjes spelen, leren en sporten. De padelbaan is hiervoor natuurlijk de ideale plek!"

Wil jij meer weten over Peakz Padel? 

Klik hier
Purple paint brush
21 december 2023

Resultaten en hoogtepunten van 2023

Lees alles over de resultaten die zijn behaald dankzij jouw steun als donateur

Lees meer
22 december 2023

KiKa Korte Broek levert recordbedrag op voor kinderkankeronderzoek

KiKa Korte Broek levert een recordbedrag op van €655.963. Lees meer

Lees meer
31 oktober 2023

KiKa financiert vijf nieuwe onderzoeken

KiKa financiert vijf nieuwe onderzoeken naar kinderkanker. De onderzoeken gaan in 2024 van start. Lees meer

Lees meer
17 juli 2023

KiKa lanceert merkcampagne: ‘Laat kinderdromen uitkomen’

KiKa lanceert haar eerste merkcampagne en vraagt aandacht voor kinderen met kanker. Lees meer

Lees meer
Purple paint brush
Vrouw staat op een paadje in het gras voor een gebouw
Kankervrij is niet klachtenvrijSteun onderzoek