Word partner van KiKa

Samen bereiken we meer

Mede dankzij de steun van bedrijven is de genezingskans van kinderen met kanker in de afgelopen 20 jaar gestegen van 72% naar 81%. Ook jouw bedrijf kan het verschil maken voor kinderen met kanker.  

Brandweervrouw

Maatschappelijk betrokken

Er zijn vele mogelijkheden van samenwerkingen met KiKa. Bijvoorbeeld samenwerken op het gebied van marketing en PR of het ondersteunen van onze sportieve evenementen met jouw product of dienst. Wij horen graag hoe jij invulling wilt geven aan onze samenwerking.

Waarom samenwerken met KiKa?

Samenwerken met KiKa vergroot de betrokkenheid van jouw werknemers. Je laat zien hoeveel waarde jouw bedrijf toevoegt aan de samenleving. Lees hieronder meer over verschillende bedrijven die KiKa al steunen in de strijd tegen kinderkanker. En hoe jouw bedrijf partner wordt van KiKa.

Deze bedrijven gingen je voor

in actie voor KiKa

sc Heerenveen

De samenwerking tussen sc Heerenveen en KiKa stamt uit 2010. Dit maatschappelijk partnership heeft het afgelopen decennium voor veel mooie acties en zichtbaarheid gezorgd voor KiKa, waardoor we zeker in de regio Friesland maar ook daarbuiten steeds bekender zijn geworden en een waardevolle achterban hebben. Het hoogtepunt tot nu toe was eind 2020 met de Berenactie in samenwerking met zakelijk partner van KiKa MSD. Bekijk hier wat sc Heerenveen nog meer voor KiKa betekent.

MR MARVIS

Korte broekenmerk MR MARVIS komt jaarlijks in actie voor KiKa tijdens de KiKa Korte Broek campagne. Ze leveren de korte broek voor het campagnebeeld, regelen de fotoshoot en doneren 100% van hun omzet in de derde week van december aan KiKa. Dankzij MR MARVIS is er al ruim 90.000 euro opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. 

Slimpie & (Run for) KiKa sinds 2015

Samen naar de 100%, dat is het uitgangspunt van onze al jarenlange samenwerking. Slimpie bedenkt en verkoopt suikervrije limonadesiroop, snoep en waterijs en zonder calorieën. Al jaren is Slimpie trouwe sponsor van Run for Kika door het sponsoren van limonade. En doneren ze ieder jaar prachtig bedrag voor onderzoek naar kinderkanker!    

Sponsor een prijs

KiKa heeft een eigen loterij. Hiermee halen wij geld op voor onderzoek naar kinderkanker. En deelnemers maken kans op leuke prijzen. Wil jij ook een leuke prijs beschikbaar stellen? 

Fiscale voordelen

Wil jij zakelijk doneren aan KiKa om kinderen met kanker te steunen? Je kan een gedeelte van jouw gift aftrekken van de Belasting. Bekijk hier de voorwaarden.

Meer weten?

Wil jij meer weten over een samenwerking met KiKa? Neem dan contact op met onze manager zakelijke markt Marijke Roskam.

Neem contact op met Marijke Roskam

+316 46471619

Meer lezen

Purple paint brush

Doneren als bedrijf

Versneld naar 100% genezing van kinderkanker. Dát is ons doel. Maak je bedrijf onderdeel van deze mooie missie.

Lees meer

De organisatie

Groot worden door klein te blijven’, dat is ons motto. Lees meer over de organisatie.

Lees meer

Jaarverslag

Lees wat KiKa heeft bereikt en welke bijzondere mijlpalen zijn behaald.

Lees meer

Waar gaat het geld naartoe?

Lees meer over de bestedingen van KiKa en waar het geld naartoe gaat.

Lees meer
Purple paint brush