Deelnemers Mud Masters halen recordopbrengst op

11 juni 2024

Deelnemers aan het sportieve evenement Mud Masters hebben ruim € 115.000 euro opgehaald voor KiKa. Een recordopbrengst wat ten goede komt aan onderzoek naar kinderkanker. Directeur van KiKa, Jakolien van Eijk, is trots op de samenwerking met Mud Masters: “Het is zó leuk om te zien dat iets dat een paar jaar geleden als pilot begon met nog geen 50 man, nu is uitgegroeid tot een geweldig event met bijna 400 KiKa deelnemers! Deze bijzondere samenwerking met Mud Masters stelt ons in staat om nóg meer onderzoek te financieren.” 

Purple paint brush

Samen de uitdaging aangaan 

Aan het evenement deden ruim 375 deelnemers mee. Veel van hen met een persoonlijke motivatie, waaronder Lucy (9). Zij is twee jaar lang behandeld voor leukemie. “Omdat ik zelf kanker heb gehad vind ik het belangrijk dat de behandelingen voor kinderen met kanker beter worden en dat ieder kind geneest van kinderkanker,” aldus Lucy met wie het nu gelukkig goed gaat.  

Lees hier het hele verhaal van Lucy

Mud Masters

Mud Masters is de bekendste mud- en obstakelrun van Nederland. Met verschillende afstanden door de modder en over obstakels worden deelnemers uitgedaagd. Voor het zesde jaar op rij was KiKa één van de goede doelen waar deelnemers geld voor konden inzamelen. 

Wil jij meedoen aan de bekendste obstakel – en mudrun van Nederland? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Mud Masters Biddinghuizen op 29 september.  

Inschrijven Biddinghuizen
Purple paint brush
5 juni 2024

Sjaak Neefjes benoemd als lid RvT bij KiKa

Per 1 juni 2024 is Prof. Dr. Sjaak Neefjes benoemd als lid van de Raad van Toezicht bij Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Lees meer
29 mei 2024

Gebruik van MRI-scans voor betere diagnose retinoblastoom

KiKa heeft onderzoekers van het Amsterdam UMC een beurs van maar liefst € 527.280 toegekend. Ze gaan de komende jaren met behulp van MRI-scans onderzoek doen naar verschillende vormen van retinoblastoom.

Lees meer
15 mei 2024

KiKa opnieuw het klantvriendelijkste goede doel van Nederland

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) heeft net zoals vorig jaar, in de categorie ‘Goed Doel’, de titel ‘Klantvriendelijkste bedrijf van Nederland’ gewonnen.

Lees meer
6 maart 2024

47 miljoen euro voor internationaal kinderkankeronderzoek

KiKa investeert recordbedrag in internationale onderzoeken

Lees meer
Purple paint brush