Alles voor scholen

Ieder kind kankervrij; dát is ons doel. Daarnaast geeft KiKa voorlichting over kinderkanker. Lees op deze pagina alles over de voorlichting die KiKa biedt. Ontdek meer over het informatieve voorlichtingsmateriaal voor de onderbouw en het interactieve klassenspel voor de bovenbouw.

Purple paint brush

Wil jij jouw klas meer leren over kinderkanker? Dan ben je bij KiKa aan het juiste adres! KiKa heeft diverse lesmaterialen beschikbaar voor de basis- en het voortgezet onderwijs. De bevlogen gastdocenten komen graag langs voor een gastles. Zo leren de leerlingen meer over kinderkanker en wat een ziek leeftijdsgenootje doormaakt. 

Campagne over kinderkanker

Als ik later groot ben

Kinderen bewust maken over kinderkanker én de voorlichting die KiKa biedt op de kaart zetten. Dat is het doel van onze voorlichtingscampagne 'Als ik later groot ben' die we lanceerden tijdens Wereld Kinderkankerdag 2023. Bekijk de campagnevideo hieronder.

Al het voorlichtingsmateriaal

Purple paint brush

Voorlichting onderbouw

Kika biedt leerzame en begrijpelijke voorlichting over kinderkanker voor de onderbouw. Ontdek boeiende lessen die kinderen bewust maken. Ontdek het nu.

Lees meer

Voorlichting bovenbouw

KiKa biedt boeiende en interactieve voorlichting over kinderkanker voor de bovenbouw. Leerlingen leren over de ziekte en hoe ze kunnen helpen. Ontdek het nu!

Lees meer

Spreekbeurt over kinderkanker

Vraag nu het spreekbeurtpakket van Kika aan en maak je spreekbeurt over kinderkanker compleet. Ontvang waardevolle informatie en inspirerende materialen. Bestel vandaag

Lees meer

Wat heeft KiKa bereikt?

Van doorbraken in de behandeling tot hoopvolle verhalen van overlevenden - ontdek wat KiKa al heeft bereikt in de strijd tegen kinderkanker

Lees meer
Purple paint brush