Subsidieaanvraag

Voor onderzoek naar kinderkanker

Er kan financiële steun worden aangevraagd door onderzoekers, ongeacht aan welke wetenschappelijke instelling in Nederland zijn verbonden zijn.

 

Purple paint brush

Let op!

Per 15-3-2024 nieuw formulieren voor onderzoeksaanvragen voor projecten (te vinden via downloads) . Verdere info is te vinden op de pagina's voor onderzoekers.

Financiering

Stuur het formulier van de juiste aanvraagvorm, de nieuwste versie van de budgettool en alle bijlagen via email naar research@kika.nl

Voor volledige programma aanvragen en PPS aanvragen geldt een andere procedure. Voor een PPS aanvraag kan de betreffende vooraanvraag of de volledige aanvraag per mail worden verzonden naar research@kika.nl. Onderzoekers die, op basis van een programma vooraanvraag, uitgenodigd worden een volledige programma aanvraag in te dienen, worden van de procedure op de hoogte gebracht. 

Lees vooraf de richtlijnen voor indienen van onderzoekaanvragen

In het geval van een herindiening of aangepaste versie van een eerder ingediend voorstel, gelieve duidelijk aangeven in welk opzicht de nieuwe aanvraag verschilt van de eerdere aanvraag (d.m.v. een begeleidende brief en, indien van toepassing, het visueel duiden van aangepaste stukken tekst).

Data

Onderzoeksprojecten en pilotprojecten

Wanneer een project uiterlijk op de onderstaande data (23:59) wordt ingediend, zal het project bij de eerstvolgende vergadering van de Wetenschappelijke Raad besproken worden. KiKa streeft ernaar de beoordelingsprocedure binnen vier maanden te voltooien.

  • 1 februari
  • 1 juni
  • 1 oktober

Meerjarige programma's

Aanvragen worden één keer per jaar beoordeeld. Voor subsidie voor meerjarige programma's dient een vooraanvraag te worden gestuurd voor 1 april. Wij nodigen de aanvragers uit de vooraanvraag mondeling toe te lichten op 24 mei.

Begin juni wordt gecommuniceerd of een volledige aanvraag mag worden ingediend. Volledige aanvragen dienen voor 1 oktober ingediend te zijn. Wanneer KiKa het nodig vindt, kan de hierboven beschreven procedure worden aangepast. 


Vooraanvraag: 1 april 2024
Mondelinge toelichting vooraanvraag: middag 24 mei 2024
Volledige aanvraag: 1 oktober 2024
terugkoppeling beoordeling volledige aanvraag: begin februari 2025

 

Publiek private samenwerking pilot call 2024

indienen volledige aanvraag  bij KiKa: 1 augustus 2024

indienen volledige aanvraag bij Health Holland: 1 oktober 2024

Formulier: via dit bestand te vinden

Het is mogelijk om vooraf een vooraanvraag in te dienen (korte samenvatting voorstel op 1 A4).  KiKa zal hierop terugkoppelen of zij het voorstel binnen de voorwaarden en haar doelstellingen vindt passen: 1 mei  

Contact?

Ook relevant

Purple paint brush

Financieringsvormen

Er kan financiële steun worden aangevraagd door onderzoekers. Lees hier meer.

Lees meer

Waar zet KiKa zich voor in?

Nieuwsgierig naar de missie van KiKa? Lees hier wat KiKa doet en ontdek hoe de stichting impact maakt

Lees meer

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Ontdek het hartverwarmende verhaal van het Prinses Máxima Centrum - een plek waar zorg en research samenkomt om kinderen met kanker te genezen.

Lees meer

About KiKa

Every year, almost 600 children in the Netherlands develop cancer. At this moment, 81% of these children are cured, but sadly, 1 in 5 still dies from the disease.

Lees meer
Purple paint brush