Doneren als bedrijf

Maak impact met jouw bedrijf

Ieder kind kankervrij; dát is ons doel. Maak je bedrijf onderdeel van deze mooie missie. Steun KiKa en help kinderen met kanker weer te dromen over de toekomst. Doneren kan eenmalig en structureel. 

Purple paint brush

Verschillende manieren om te geven

Wat past bij jouw organisatie?

Eenmalig

Elke gift is van harte welkom. Zonder verdere verplichtingen investeer je met je bedrijf in onderzoek naar kinderkanker. Help je mee? 

Structureel

Succes draait niet alleen om winst, maar ook om maatschappelijke impact. Ga voor de lange termijn en doneer structureel als bedrijfspartner van KiKa. Zo help je meer kinderen te genezen van kanker.  

Doneer

Belastingvoordeel voor bedrijven 

Maak zakelijk geven nog aantrekkelijker. Steun KiKa met je bedrijf, dan is je donatie fiscaal aftrekbaar. KiKa is namelijk een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Het totaal aan aftrekbare donaties mag 50% van de winst bedragen tot maximaal € 100.000.  

Wil je meer weten? Kijk op de website van de Belastingdienst of vraag je belastingadviseur/boekhouder om advies.

Meer betekenen? 

We helpen je graag

Wil je uitdragen waar je als bedrijf voor staat? Neem contact op met Marijke Roskam, onze manager zakelijke markt, voor alle mogelijkheden. 

Purple paint brush

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Ontdek het hartverwarmende verhaal van het Prinses Máxima Centrum - een plek waar zorg en research samenkomt om kinderen met kanker te genezen.

Lees meer
Brandweervrouw

Word partner van KiKa

Mede dankzij de steun van bedrijven is de genezingskans van kinderen met kanker in de afgelopen 20 jaar gestegen van 72% naar 81%.

Lees meer

KiKa arrangement sc Heerenveen

Als groep of organisatie bij een wedstrijd van sc Heerenveen KiKa een warm pompeblêdhert toedragen? Dat kan. Lees hier meer.

Lees meer

Waar gaat het geld naartoe?

Lees meer over de bestedingen van KiKa en waar het geld naartoe gaat.

Lees meer
Purple paint brush