Word donateur

Vijf redenen om KiKa te steunen

Door donateur te worden van KiKa lever je een waardevolle bijdrage aan de missie: ieder kind kankervrij.

1. Je redt levens en maakt het verschil

Als maandelijkse donateur van KiKa red je levens en maak je het verschil voor kinderen en gezinnen die getroffen zijn door kanker. Jouw euro draagt bij aan de financiering van baanbrekend onderzoek naar kinderkanker. Alleen door het doen van onderzoek kunnen we de genezingskans verhogen. Met jouw maandelijkse donatie zorg je ervoor dat KiKa nieuwe onderzoeken kan blijven financieren. 

2. Je geeft gezinnen meer kostbare tijd met hun kind

Mede dankzij  onderzoek is de overlevingskans van kinderen met kanker zo'n 9% gestegen gestegen. Door elke maand te doneren, ondersteun je nieuw onderzoek. Door te doneren aan KiKa geef je kinderen met kanker meer kans op genezing. Hiermee geef je gezinnen iets wat onbetaalbaar is: meer kostbare tijd met hun kind.

3. Je draagt bij aan de verbetering van zorg en kwaliteit van leven

Jouw donatie helpt om de zorg voor kinderen met kanker te verbeteren. Dankzij jouw donatie worden zware behandelingen beter verdraagbaar. Verbetert de levenskwaliteit van (ex)patiënten. En vooral: kijken kinderen met kanker weer hoopvol naar de toekomst. 

4. Je steunt onderzoekers

Door donateur te worden van KiKa draag je bij aan het vergroten van de overlevingskansen van kinderen met kanker. Het geld wordt geïnvesteerd in onderzoek naar nieuwe behandelmethoden en medicijnen die specifiek gericht zijn op kinderkanker. Dit kan leiden tot doorbraken en innovaties die levens redden en het lijden van patiënten verminderen.

5. Bewustwording en voorlichting 

KiKa besteedt een deel van de donaties aan het vergroten van de bewustwording over kinderkanker en het geven van voorlichting. Als donateur help je mee om meer mensen bewust te maken over de impact van kinderkanker. Zodat kinderen beter begrijpen wat zieke leeftijdsgenootjes doormaken. Of wat schelden met kanker voor impact maakt. 

Waar wacht je nog op?

Ook relevant

Purple paint brush

Waar gaat het geld naartoe?

Lees meer over de bestedingen van KiKa en waar het geld naartoe gaat.

Lees meer

Waar zet KiKa zich voor in?

Nieuwsgierig naar de missie van KiKa? Lees hier wat KiKa doet en ontdek hoe de stichting impact maakt

Lees meer

Wat heeft KiKa bereikt?

Van doorbraken in de behandeling tot hoopvolle verhalen van overlevenden - ontdek wat KiKa al heeft bereikt in de strijd tegen kinderkanker

Lees meer

Wat is kinderkanker?

Ontdek wat kinderkanker is en hoe het wordt behandeld. Leer over de impact op kinderen en hoe KiKa zich inzet voor onderzoek en genezing. Lees verder op KiKa.nl

Lees meer
Purple paint brush