Haar doneren

Help kinderen met kanker en doneer je haar

Wil je jouw haar doneren en óók KiKa helpen? Start een actie en laat je sponsoren! Dit werkt heel eenvoudig via onderstaande stappen. 

Purple paint brush

Hoe werkt het

  • Start je ‘haar doneren’ actie op www.actievoorkika.nl.  
  • Vul je gegevens in en open een eigen actiepagina. 
  • Voeg een leuke foto van jezelf toe en zet in de beschrijving dat je je haren afknipt voor kinderen met kanker. 
  • Deel de link naar je persoonlijke actiepagina (op sociale media) met je vrienden, familie, kennissen, buren en noem maar op. Ze kunnen je vervolgens heel makkelijk online sponsoren.  


Twee vliegen in één klap 

Je zamelt geld in voor KiKa én doneert je haar aan een stichting die pruiken maakt. Zo sla je twee vliegen in één klap. Graag helpen we je bij je actie, bijvoorbeeld met promotiemateriaal. Stuur een mailtje naar actie@kika.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Wat doe je met je afgeknipte haar? 

Om verwarring te voorkomen: KiKa maakt zelf geen pruiken. Weet je niet goed waar je terecht kan met je te doneren haar? Laat het ons weten, dan brengen wij je in contact met een stichting die pruiken maakt.  

Veel succes met jouw mooie, waardevolle actie! 

Purple paint brush

Wat heeft KiKa bereikt?

Van doorbraken in de behandeling tot hoopvolle verhalen van overlevenden - ontdek wat KiKa al heeft bereikt in de strijd tegen kinderkanker

Lees meer

Waar zet KiKa zich voor in?

Nieuwsgierig naar de missie van KiKa? Lees hier wat KiKa doet en ontdek hoe de stichting impact maakt

Lees meer

Organiseer een actie voor Kika

Jaarlijks worden er meer dan 6.000 acties om geld op te halen georganiseerd voor KiKa. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen!

Lees meer

Wat is kinderkanker?

Ontdek wat kinderkanker is en hoe het wordt behandeld. Leer over de impact op kinderen en hoe KiKa zich inzet voor onderzoek en genezing. Lees verder op KiKa.nl

Lees meer
Purple paint brush