Donaties bij een uitvaart

Een gift van grote waarde

Doneren ter nagedachtenis

Regelmatig wordt bij een uitvaart (in plaats van bloemen) om een gift voor KiKa gevraagd. Geld om kinderen met kanker een toekomst te bieden. Dit voelt misschien wat dubbel, stilstaan bij het leven tijdens een uitvaart. Maar het geeft ook hoop aan de nabestaanden. 

Het vragen van een donatie kan op drie manieren

  • Via collectebussen bij de uitvaart. Stuur hiervoor een mail naar info@kika.nl, bel 020-3458535 of vraag de uitvaartverzorger contact op te nemen met KiKa. 
  • Via een digitale collecte-pagina. De link naar deze collecte kan bijvoorbeeld in de rouwkaart. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om een bijdrage te doen, ook mensen die niet naar de uitvaart komen. Maak hier een digitale collectebus aan.  
  • Via een donatie onder vermelding. In de rouwkaart vraag je mensen rechtstreeks om geld over te maken. In overleg met KiKa kan dit met een eigen donatienummer of vermelding.  

Nabestaanden ontvangen na afloop een bedankbrief met daarin het opgehaalde bedrag van dit bijzondere gebaar.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze collega's zijn bereikbaar via 020-3458535.

Of stuur een mail

Verhalen van survivors

Meer verhalen
Purple paint brush

Verhaal van Femke

Femke de Kruijf is een van de kinderen voor KiKa Stories op pad is gegaan. Een aantal jaar geleden kreeg zij kanker. Ze vertelt haar verhaal.

Lees meer

Dagboek van Jade

De 15-jarige Jade kreeg 2 juli de diagnose kanker. Een Rhabdomyosarcoom in haar keel. Met andere woorden; een grote tumor in haar keel tot aan haar oor.

Lees meer

Het verhaal van Melissa

4 februari 2015, de dag dat mijn oorlog tegen het monster, dat ze kanker noemen, begon.” Melissa Kremer is op 25-jarige leeftijd overleden aan leukemie.

Lees meer
Purple paint brush