15.000 KiKa-beren in het Abe Lenstra stadion!

24 oktober 2020

De KiKa berenactie was een doorslaand succes. Binnen 24 uur zijn alle KiKa Voetbalberen verkocht!

Purple paint brush

Een groot succes

Opbrengst is nu al meer dan €230.000,- en donaties komen nog steeds binnen. Daar zijn we ongelofelijk blij mee en danken iedereen voor deze fantastische steun! Met in het bijzonder geneesmiddelenbedrijf MSD die deze actie mogelijk heeft gemaakt en sc Heerenveen, omdat zij niet alleen hun stadion open stelden voor de beren, maar met man en macht gewerkt hebben om het logistiek voor elkaar te krijgen! 

Net te laat met bestellen maar toch nog interesse in een KiKa Voetbalbeer? Ga naar www.kikaberenactie.nl voor de actuele bestelinformatie. 

Over de actie

Op 24 oktober werd het Abe Lenstra stadion gevuld met 15.000 KiKa-beren in sc Heerenveen-shirt, mede mogelijk gemaakt door MSD (Partner van KiKa). Deze exclusieve beren waren te koop voor €14,95 op www.kikaberenactie.nl. De opbrengst van de beren ging naar KiKa. Die daarmee belangrijk onderzoek naar kinderkanker financiert. Natuurlijk zijn ook de ‘gewone’ knuffelberen nog steeds verkrijgbaar. Dus iedereen kan een steentje bijdragen aan onderzoek naar kinderkanker.

Geneesmiddelenbedrijf MSD loopt voorop in de strijd tegen kanker en is al 15 jaar partner van KiKa, dat op haar beurt een warme plek heeft bij eredivisionist sc Heerenveen. Samen zochten club, KiKa en geneesmiddelenbedrijf een alternatieve manier waarop zij – en heel Nederland – KiKa kunnen steunen tijdens ‘corona’. Samen kwamen ze op het idee om de KiKa-beer een hoofdrol te geven, immers het symbool van steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden.

Bekijk hier hoe de KiKa-beren zich verzamelden in het Abe Lenstra stadion: 

Purple paint brush
8 november 2020

Berenactie levert 313 duizend euro op!

Na de gewonnen wedstrijd van sc Heerenveen op zaterdag 24 oktober werden alle 15.000 knuffelberen met voetbalshirt binnen één dag verkocht.

Lees meer
24 mei 2021

Samenwerking Maarten van der Weijden Foundation

De Maarten van der Weijden Foundation en KiKa Extreme Westfriesland slaan de handen in één!

Lees meer
3 november 2022

Beste Zangers special voor KiKa

Met Henk Poort, Glen Faria, Maria Fiselier, Tabitha, Jaap Reesema en Tania Kross.

Lees meer
17 november 2022

KiKa lanceert KiKa Korte Broek met bijzondere ‘Missie’

Van 19 tot en met 23 december trekt Nederland massaal de korte broek weer uit de kast.

Lees meer
Purple paint brush