Vrijwilligerswerk bij KiKa

Doe mee en kies wat bij je past

Vind je het leuk om mensen te inspireren en wil je het verschil maken voor kinderen met kanker? Meld je dan aan als vrijwilliger. KiKa werkt samen met ruim 150 vrijwilligers aan haar missie 100% genezing van kinderkanker.

Purple paint brush

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Zet jij je graag in voor KiKa? Dit kan op veel verschillende manieren. Sluit je bijvoorbeeld aan bij ons vrijwilligersteam en breng een bezoek aan de mooiste acties in het land. Of word gastdocent en leer kinderen meer over kinderkanker en de impact van de ziekte. Zo maak je het verschil. 

Lees meer

Word actievoerder

KiKa is blij met alle soorten initiatieven. Of je nu lege flessen inzamelt of koekjes bakt. Zo maak jij het verschil voor kinderen met kanker. Ga naar het actieplatform. 

Deel jouw verhaal

KiKa beschouwt iedereen die zich actief inzet in de strijd tegen kinderkanker als ambassadeur. Heb jij zelf met (kinder) kanker te maken gehad en wil je jouw verhaal delen? 

Het verhaal van Erwin

Erwin Flohr is al vele jaren een enthousiaste vrijwilliger van KiKa. Zelf komt hij ook regelmatig (sportief) in actie voor KiKa. Uit eigen ervaring weet hij hoe belangrijk alle acties voor KiKa zijn. 

Lees meer

Lees meer

Purple paint brush

Waar zet KiKa zich voor in?

Nieuwsgierig naar de missie van KiKa? Lees hier wat KiKa doet en ontdek hoe de stichting impact maakt

Lees meer

Waar gaat het geld naartoe?

Lees meer over de bestedingen van KiKa en waar het geld naartoe gaat.

Lees meer

De organisatie

Groot worden door klein te blijven’, dat is ons motto. Lees meer over de organisatie.

Lees meer

De KiKa beer

Hoi, ken jij mij al? De KiKa beer! Ik sta symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. Mag ik met jou mee naar huis?

Lees meer
Purple paint brush