In actie als bedrijf

Samen bereiken we meer

Mede dankzij de steun van bedrijven is de genezingskans van kinderen met kanker in de afgelopen 20 jaar gestegen van 72% naar 81%. Ook jouw bedrijf kan het verschil maken voor kinderen met kanker.  

Maatschappelijk betrokken

Er zijn vele mogelijkheden van samenwerkingen met KiKa. Bijvoorbeeld samenwerken op het gebied van marketing en PR of het ondersteunen van onze sportieve evenementen met jouw product of dienst. Wij horen graag hoe jij invulling wilt geven aan onze samenwerking.

Waarom samenwerken met KiKa?

Samenwerken met KiKa vergroot de betrokkenheid van jouw werknemers. Je laat zien hoeveel waarde jouw bedrijf toevoegt aan de samenleving. Lees hieronder meer over verschillende bedrijven die KiKa al steunen in de strijd tegen kinderkanker. En hoe jouw bedrijf partner wordt van KiKa.

Meer weten?

Neem contact op

Onze collega Marijke Roskam staat voor je klaar. Zij is te bereiken via:

Marijke Roskam

+316 46471619

Deze bedrijven gingen je voor

in actie voor KiKa

sc Heerenveen

De samenwerking tussen sc Heerenveen en KiKa stamt uit 2010. Dit maatschappelijk partnership heeft het afgelopen decennium voor veel mooie acties en zichtbaarheid gezorgd voor KiKa, waardoor we zeker in de regio Friesland maar ook daarbuiten steeds bekender zijn geworden en een waardevolle achterban hebben. Het hoogtepunt tot nu toe was eind 2020 met de Berenactie in samenwerking met zakelijk partner van KiKa MSD.

MR MARVIS

Korte broekenmerk MR MARVIS komt jaarlijks in actie voor KiKa tijdens de KiKa Korte Broek campagne. Ze leveren de korte broek voor het campagnebeeld, regelen de fotoshoot en doneren 100% van hun omzet in de derde week van december aan KiKa. Dankzij MR MARVIS is er al ruim 50.000 euro opgehaald voor onderzoek naar kinderkanker. 

Slimpie & (Run for) KiKa sinds 2015

Samen naar de 100%, dat is het uitgangspunt van onze al jarenlange samenwerking. Slimpie bedenkt en verkoopt suikervrije limonadesiroop, snoep en waterijs en zonder calorieën. Al jaren is Slimpie trouwe sponsor van Run for Kika door het sponsoren van limonade. En doneren ze ieder jaar prachtig bedrag voor onderzoek naar kinderkanker!    

Sponsor een prijs

KiKa heeft een eigen loterij. Hiermee halen wij geld op voor onderzoek naar kinderkanker. En deelnemers maken kans op leuke prijzen. Wil jij ook een leuke prijs beschikbaar stellen? 

Fiscale voordelen

Wil jij zakelijk doneren aan KiKa om kinderen met kanker te steunen? Je kan een gedeelte van jouw gift aftrekken van de Belasting. Bekijk hier de voorwaarden.

Purple paint brush
31 oktober 2023

KiKa financiert vijf nieuwe onderzoeken

KiKa financiert vijf nieuwe onderzoeken naar kinderkanker. De onderzoeken gaan in 2024 van start. Lees meer

Lees meer
12 oktober 2023

Steun KiKa met de aankoop van jouw wenskaart

Koop een kaartje deze feestmaand en steun KiKa

Lees meer
2 oktober 2023

Samen in korte broek voor KiKa

Berg je korte broek nog niet op want KiKa Korte Broek is terug! Van 18 tot en met 22 december doet heel Nederland weer massaal mee aan deze bijzondere actie om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor het belangrijke onderzoek naar kinderkanker.

Lees meer
18 september 2023

Recordopbrengst Dam tot Damloop voor KiKa

Tijdens de Dam tot Damloop is er ruim 47.000 euro opgehaald voor KiKa

Lees meer
Purple paint brush
Purple paint brush

Organiseer een actie voor Kika

Jaarlijks worden er meer dan 6.000 acties om geld op te halen georganiseerd voor KiKa. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen!

Lees meer

Doneren als bedrijf

Versneld naar 100% genezing van kinderkanker. Dát is ons doel. Maak je bedrijf onderdeel van deze mooie missie.

Lees meer

Financieringsvormen

Er kan financiële steun worden aangevraagd door onderzoekers. Lees hier meer.

Lees meer

De organisatie

Groot worden door klein te blijven’, dat is ons motto. Lees meer over de organisatie.

Lees meer
Purple paint brush
Elin en Fedde in korte broek voor KiKa
KiKa korte broek18 t/m 22 decemberDoe mee