Steun KiKa met de aankoop van jouw wenskaart

Wil jij je vrienden, familie of collega’s een hart onder de riem steken deze feestdagen? Doe dit dan met een warme en persoonlijke wenskaart. Koop een unieke kaart bij een van onze partners. Met de aankoop van jouw kaart steun je automatisch ons werk. Zo laat je jouw dierbaren weten dat je aan ze denkt en draag jij je steentje bij aan meer onderzoek naar kinderkanker.  

Purple paint brush

Deze partners doen mee

Tadaaz

Ben je op zoek naar zakelijke wenskaarten? Dan kan je terecht bij de webshop Tadaaz van Buromac. Op Tadaaz.nl vind je honderden wenskaarten die je met jouw boodschap en logo kan personaliseren. Bij het personaliseren kies je KiKa bij ‘goede doel steunen’, per verkochte kerstkaart gaat er € 0,10 rechtstreeks naar KiKa. 

Belarto 

Bij Belarto heb je keuze uit een enorm assortiment aan kerstkaarten waarbij 0.40 cent wordt overgemaakt aan een goed doel van jouw keuze. Daarnaast is het mogelijk om je eigen kaarten te ontwerpen. Dit kan je zelf doen, maar het team van Belarto gaat ook graag voor je aan de slag. Zo maak je iemand blij met een unieke, exclusieve kaart en steun je ook nog eens het goede doel.  

Paperclip 

Liever een kaart in de winkel kopen? Dan ben je bij Paperclip aan het juiste adres. De kerstkaartenserie is te koop bij Bruna, Ako, Primera en verschillende filialen van Jumbo en Spar. 

Kaartje2go

Bij Kaartje2go kan je speciale wenskaarten bestellen uit de KiKa collectie. De kaarten zijn op de website te koop. Naast dat er 25 cent wordt gedoneerd van elke kaart uit de collectie kan je een eenmalige vrijwillige donatie doen. 

Over KiKa 

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Momenteel overleeft 81% van de kinderen met kanker. Maar we moeten naar de 100%. Daar gaan we bij KiKa voor. Help je mee? 

Meer lezen

Purple paint brush
Brandweervrouw

Word KiKa vriend

Mede dankzij de steun van bedrijven is de genezingskans van kinderen met kanker in de afgelopen 20 jaar gestegen van 72% naar 81%.

Lees meer

Organiseer een actie voor Kika

Jaarlijks worden er meer dan 6.000 acties om geld op te halen georganiseerd voor KiKa. Deze steun maakt het mogelijk om kinderen met kanker beter te behandelen en te genezen!

Lees meer

Doneren als bedrijf

Versneld naar 100% genezing van kinderkanker. Dát is ons doel. Maak je bedrijf onderdeel van deze mooie missie.

Lees meer

Waar zet KiKa zich voor in?

Nieuwsgierig naar de missie van KiKa? Lees hier wat KiKa doet en ontdek hoe de stichting impact maakt

Lees meer
Purple paint brush