Kilometers hindernissen en modder trotseren voor KiKa

15 maart 2023

Liefhebbers van Mud Masters opgelet. Het leukste familie-evenement van het jaar komt er weer aan. Op 11 juni en 24 september is KiKa voor het vijfde jaar op rij onderdeel van de bekendste obstacle run van Nederland. Hét evenement voor jong en oud. De inschrijvingen voor Mud Masters voor KiKa zijn nu geopend. 

Purple paint brush

Mud Masters voor KiKa

Jaarlijks trekt Mud Masters voor KiKa honderden deelnemers. Ook dit jaar zijn er twee edities, op 11 juni in Haarlemmermeer en 24 september in Biddinghuizen. Deelnemers kunnen meedoen aan verschillende afstanden; 6, 12 of 16 kilometer. Daarnaast is er een speciale family run van 3 of 5 kilometer. Samen met de hele familie kan je het modderige parcours afleggen met veel leuke hindernissen. Zo is er voor ieder wat wils. 

Bekijk de aftermovie van vorig jaar

Geld ophalen voor kinderen met kanker

Door jouw fysieke uitdaging te laten sponsoren, kan KiKa nieuw wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker financieren. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen kanker en 1 op de 5 redt het niet. Dankzij de inzet van alle deelnemers aan Mud Masters voor KiKa is er al ruim € 300.000 euro opgehaald voor kinderen met kanker. Ons doel is om ieder kind te genezen, met optimale kwaliteit van leven. En daar is nog veel kostbaar onderzoek voor nodig. 

Schrijf je in voor Mud Masters voor KiKa

Inschrijven voor Mud Masters voor KiKa kan via de website. Schrijf je snel in want vol is vol. Ga samen een onvergetelijk avontuur aan in de buitenlucht, en maak herinneringen voor het leven. 

Schrijf je in
Purple paint brush
6 januari 2023

Haarlem City Walk presenteert Stichting Kinderen Kankervrij als nieuwe titelpartner

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is de nieuwe titelpartner en ook het goede doel van de Haarlem City Walk, de wandeltocht door historisch Haarlem waarvan dit jaar de 2e editie georganiseerd wordt.

Lees meer
12 juni 2023

Obstakels overwinnen tijdens Mud Masters voor KiKa

Obstakels overwinnen en geld inzamelen voor KiKa. Bekijk hier hoeveel de deelnemers hebben opgehaald voor KiKa.

Lees meer
8 juni 2023

KiKa lanceert landelijke merkcampagne om versneld naar 100% genezing te gaan

Bekijk hier de eerste beelden van de campagne.

Lees meer
22 mei 2023

Haarlem verenigt zich voor KiKa. Massale opkomst en enorm bedrag voor kinderkankeronderzoek

Lees hier alles over de eerste editie van de KiKa Haarlem City Walk

Lees meer
Purple paint brush